Select Page

Ojla!

Spet je minilo nekaj časa od moje zadnje objave, zato bi se vam najprej rada opravičila za svoje izginotje. Šla sem skozi težke čase… Nekega dne bom mogoče napisala celotno zgodbo a zaenkrat naj zadošča, da sem potrebovala čas za regeneracijo, kontemplacijo in preooblikovanje sebe. Ni bilo enostavno, vendar sem tu; pripravljena, da nadaljujem svojo ustvarjalno pot in jo delim tudi z vami.

Za začetek vam predstavljam seznam  7-ih spoznanj, ki sem jih ponovno odkrila v preteklih mesecih, ko so se mi dogajale težke življenjske preizkušnje. Mislim, da so to čisto samoomevne  življenjske resnice (pravzaprav nič novega), na ketere žal pogosto pozabimo… Upam, da bo ta seznam služil kot koristen opomnik za vse tiste, ki imamo slab spomin.  :) Na vrhu prispevka je tudi nova mandala: Oaza, ki sem jo narisala prejšnji teden.

  1. Iz “slabih” izkušenj in situacij lahko pridejo tudi dobre stvari. Da bi jih našli, jih moramo poiskati.
  2. Ni vedno enostavno biti to kar si, a to je edin način kako najti ljudi, ki te bodo imeli radi takšnega kakršen v resnici si.
  3. Nikoli ne bodi preveč ponosen, da bi prosil za pomoč, ki jo potrebuješ. Prositi za pomoč ni znak nemoči, temveč ogromnega poguma.
  4. Ne glede na to kako nemogoče se ti zdijo nekatere stvari, nekega dne boš jih lahko naredil. Vadi in postal boš vedno boljši.
  5. Išči ljubezen v vsakem in v vsem, vključno s seboj (!). Zmožnost najti ljubezen v najtemnejših mestih je največja moč  v Vesolju.
  6. Nikoli ne nehaj delati stvari, ki te veselijo in polnijo s strastjo. Pomagajo ti ohranjati radost in fokus, hrati so tudi zelo dobre za tvoje zdravje! :)
  7. Bodi pripravljen na najslabše, toda VEDNO upaj na najboljši možen izid. Čudeži se dogajajo vsak dan. Povabi jih v svoje življenje tako, da verjameš v njih.

To je to zaenkrat. Čudovit dan se je naredil tu v Mariboru. Naj se vam zgodijo lepe stvari!

Z ljubeznijo,

Timea